MENU  
 

Top Systems

Top Systems is ontwikkelaar van geïntegreerde CAD/CAM/CAE/PDM oplossingen voor ingenieurs en industriëel ontwerpers. Het bedrijf ontwikkelt en distribueert de T-FLEX productlijn. Deze is vooral gericht op de mechanische industrie, maar heeft ook bij andere industrieën, waar ontwerp en fabricage een belangrijke rol spelen, een stevige positie verworven. Top Systems biedt software-oplossingen aan in verschillende talen en over de hele wereld, zowel direct als via distributiepartners.

Geschiedenis

1989: Stichting van Top Systems.

Top Systems Ltd werd opgericht in 1989 door zeven studenten van de Stankin Technological University om aan de toenemende vraag naar geavanceerde en praktische ontwerpsoftware van de industrie te voldoen. Tijdens hun postdoctorale studies richtten de studenten zich op het creëren van een parametrisch CAD-pakket voor de industrie. Eind 1989 hadden ze een bruikbare stukje software ontwikkeld en verstrekten dat kostenloos aan verschillende fabrikanten. De software (toen nog TOPCAD) werd erg populair onder mechanische ontwerpers. De ontwikkelaars vormden een commerciële prive-onderneming en begonnen met de verkoop van Versie 1.0 van hun product.

1992: Officiële registratie van Top Systems.

1992: Naamswijziging.

In 1992 werd de naam van het product veranderd in T-FLEX Parametric CAD en werden nog enkele marketingtechnische veranderingen doorgevoerd. Het succes groeide snel. Tegen het einde van 1993 waren er al honderden ingenieurs die gebruik maakten van de tijdbesparende parametrische technieken die T-FLEX 2.0 hen bood.

1994: Eerste release met 3D modelleerfuncties.

Het bedrijf groeide gestaag en in juni 1994 werd versie 3.0 uitgebracht met eenvoudige 3D commando's. De unieke combinatie van eigenschapppen van het werken in een 2D parametrische omgeving met als resultaat gerenderde 3D modellen, sloeg aan. T-flex werd zeer populair onder ingenieurs.

1995: Versie 4.0 verschijnt.

Van 1994 tot 1995 groeide Top Systems uit tot 19 medewerkers. In maart 1995 werd versie 4.0 uitgebracht. Een aantal handige functies was toegevoegd, maar belangrijker was de grotere compatibiliteit met andere CAD producten. T-FLEX kon nu AutoCAD DWG-bestanden lezen en schrijven, alsook standaard DXF-bestanden. Het programma was een volledige 32-bits DOS-toepassing met een uitstekende snelheid en compatibiliteit. De parametrische functies waren ongeëvenaard.

1996: T-FLEX versie 5.0 wordt uitgebracht.

Het was een upgrade naar Windows NT. In 1996 wordt ook de ACIS 3D kernel in licentie gegeven. Hiermee wordt T-FLEX een volledig 3D pakket dat efficiënte parametrics combineert met 3D modeling voor op Intel-gebaseerde PC's.

1997: Eerste successen in de VS.

1998: In juni wordt versie 6.0 uitgebracht.

2D-Tekeningen worden nu volledig associatief gegenereerd van 3D-modellen. Geavanceerde modelleerfuncties zijn toegevoegd en het is mogelijk om 3D animaties te maken. De reacties op deze versie zijn overweldigend. T-FLEX 6.0 wordt het basisproduct van een gamma van geïntegreerde mechanische applicaties en de eerste release van T-FLEX DOCs, een compleet PDM-systeem.

Toon alles ...


PROBEER T-FLEX CAD
30 DAGEN GRATIS


AANVRAGEN OF
KOPEN