MENU  
 

T-FLEX CAD CAM

T-FLEX CAM is een geïntegreerde add-on voor T-FLEX CAD om programma's te genereren voor CNC-machines. Controle van de gereedschapsbanen, machinesimulatie en simulatie van de materiaalverwijdering zijn enkele van de hulpmiddelen om op efficiënte en zekere wijze de bewerkingstrategie te bepalen. T-FLEX CAM biedt een uitgebreide set gereedschappen voor een breed spectrum van verspanende technieken.

cad cam frezen

CAD CAM voor een complete reeks van verspanende bewerkingen

T-FLEX CAM biedt oplossingen voor het frezen, boren, draaien, stansen, draadvonken, lasersnijden, plasmasnijden en waterstraalsnijden. In combinatie met T-FLEX CAD biedt CAM volledig geïntegreerde gereedschappen voor het ontwerpen en produceren van producten op CNC-machines. T-FLEX gebruikt dezelfde geometrie om de gereedschapsbanen te genereren en het waarborgt dat het model voor de CNC code gelijk is aan het ontworpen model. Gereedschapsbaan- en machinesimulatie en verificatie in T-FLEX CAM helpen de kwaliteit van de CNC-programma's en de efficiëntie van de machine te verbeteren. Met T-FLEX CAD import- en designtools waarbij veranderingen volledig worden doorgevoerd in het CNC-programma, kunnen gebruikers doorlooptijden verkorten en hun productie snel aanpassen aan veranderingen in het ontwerp. T-FLEX CAM biedt ook postprocessing, gereedschapeditors en industrie-specifieke oplossingen die bewerkingstaken automatisch kunnen uitvoeren. T-FLEX CAM is beschikbaar in diverse configuraties, zodat u aan kunt schaffen wat u nu nodig hebt. Later kunnen er naar behoefte andere modules worden toegevoegd.

cad cam frezen

3D frezen

T-FLEX CAM's zeer productieve 3D freesmodule kan worden gebruikt voor zowel surface als solid modellen. U kunt bewerkingstrategieën creëren voor het voorbewerken en afwerken van meervoudige surface modellen met behulp van verschillende technieken. U kunt grenzen opgeven voor te bewerken regio's, speciale algoritmes toepassen voor de finishing van hoeken en naden en toolpaden uitrekenen voor spiraalfrezen. Het programma biedt ondersteuning voor constante Z-niveau's en constante benadering waardoor bijzonder glad afgewerkte oppervlakken geproduceerd kunnen worden. Pencil cutting maakt het mogelijk om scherpe of gebroken details te produceren, zelfs als de hoeken niet zijn gebroken. T-flex CAM voegt een extra niveau van flexibiliteit toe om zowel wiskundig correcte geometrie als willekeurig gevormde modellen vloeiend te kunnen bewerken.

Boren, kotteren, ruimen, tappen

Vooraf geprogrammeerde -kant en klaar- machinecycli zoals boren, diepgatboren, peck-boren, ruimen, kotteren, tappen en vele andere, zijn beschikbaar, evenals cycli die door de gebruiker kunnen worden aangepast. De aanpasbare machinecycli van T-FLEX CAM geven u volledige controle over de bewegingen van de snijgereedschappen om naadloos aan te sluiten bij de mogelijkheden van uw bewerkingscentrum.

Toon meer over CAD CAM ...


PROBEER T-FLEX CAD
30 DAGEN GRATIS


AANVRAGEN OF
KOPEN

cad-cam koffer